Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Prima impresie este cea mai importanta, se spune. Iar la aceasta prima impresie, aspectul exterior atarna mai mult de 50 %. Constient sau nu, cei cu care intram in contact zi de zi ne judeca in principal dupa felul cum aratam. Aspectul unei persoane poate da tot felul de indicii despre viata acesteia, despre cat castiga, ce fel de om este si in ce mediu se invarte. Atat in zona profesionala cat si in viata personala vrem ca aceste indicii sa vorbeasca in termeni cat mai flatanti despre noi. Ne dorim o imagine care sa-i impresioneze in mod placut pe cei din jurul nostru dar care in acelasi timp sa reflecte cine suntem cu adevarat, ce personalitate, pasiuni si aspiratii avem. Vrem sa ne privim in oglinda si sa vedem versiunea noastra ideala.

Scopul meu este sa ajut oamenii sa dobandeasca chiar acest lucru. Am absolvit sectia de Moda si Design Vestimentar cu din cadrul UNAB, cu specializare in stilism de moda si consultanta de imagine si profesez ca stilist personal. Experienta mea include numeroase schimbari de look, asistenta la realizarea pictorialelor pentru revista Rumors si participarea ca membru al echipei de stilizare pentru diferite proiecte cum ar fi Miss Universe Romania sau varioase reclame pentru Bergenbier, Dr.Oetker.

Sunt implicata si in proiecte de design vestimentar si in prezent detin marca de imbracaminte Razna.

Sunt de parere ca frumusetea nu tine cont de varsta, de kilograme sau de statutul social. Fiecare are potentialul de-a arata si-a se simti extraordinar cu ajutorul unor mici trucuri pe care sunt dispusa sa le impartasesc cu voi.

Serviciile mele includ evaluare corporala si psihologica, consiliere vestimentara, gasirea paletei de culori potrivite, evaluarea garderobei, insotirea la shopping si sprijin in intretinerea noului look.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search